Sivut

lauantai 29. lokakuuta 2011

Puutarhamaalari
   Murretut syksyn värit valuvat kankaalle, okra etunenässä.
Olen työskennellyt intensiivisesti puutarhateemaan liittyvien maalausten ja puupiirrosten parissa. Nyt on muutama työ melkein valmis ja monta keskeneräistä, joissa täytyy pohtia seuraava siirtoa tarkkaan. Hiuksenhieno on se raja, jolloin työ joutaa roskiin ja koska sillä on vielä mahdollisuuksia.
Ja aina on sitten se ikuisuuskysymys: milloin teos on valmis?
Kuvissa on yksityiskohtia parista maalauksesta sekä valokuvia puutarhastani.
...
I am working with wood cuts and paintings. Signs of the colors of the fall in the garden can be seen in the pictures above: there are photos of my garden and details of some ( unfinished ) paintings.

3 kommenttia:

 1. Hi, dear Leena,
  for me the first painting reminds me on a bank with water. Cold temperatures make them 'heavy', more like jelly. I like it very much!
  ... as your pics.

  x Ariane.

  VastaaPoista
 2. Thank you Ariane:) I had water in mind indeed as I painted. It has been a rainy autumn and even some fields are covered with water. I like the reflections and colors of the field and the water. And I do love the yellow shades of the northern fall. Have a nice weeks Ariane!

  VastaaPoista
 3. Upeat värit maalauksissasi. Minustakin heijastukset ovat ihania, kuin toinen rinnakkaismaailma, joka ei ole niin selkeärajainen ja stabiili, vaan läikähtelee.

  VastaaPoista