Sivut

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Pas de deuxVoipaalan taidekeskuksessa kuvataiteilija Petri Eskelinen kertoi teoksistaan, joissa taiteilijan kiinnostus mm. luonnontieteisiin ja historiaan yhdistyy modernin kuvanveiston ilmaisuun. Viehkoja olivat myös hänen tarkat ja mielikuvitukselliset piiroksensa tutkimusmatkailijoiden laivoista.

Ajelin takaisin Tampereelle juuri sopivasti ehtiäkseni tyttären kanssa katsomaan Joutsenlampi-baletin. Kansallisbaletti vierailee Tampere-talossa Kenneth Greven modernilla, mutta vanhaa kunnioittavalla koreografialla. Tampereen filharmonia soitti mainiosti Tsaikovskin kauniin musiikin ja taidokasta tanssia oli ilo kokea. Samalla oli mukavaa muistella niitä lukuisia kertoja, kun olemme ollet katsomassa baletti- ( ja muitakin ) tanssiesityksiä yhdessä.
Kuvassa tanssin ja elämäniloa muutaman vuoden takaa.

Dancing daughter and the joy of dance, the joy of life!!
The picture was taken a couple of years ago.


TodayI drove to listen to an art presantation and after that back to Tampere to see the beautiful Swan Lake ballet with my daughter. It was a new choreography by Kenneth Greve and The Finnish National Ballet. The Tampere Philharmonic Orchestra played well. What a great experience and joyful Sunday!

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis sunnuntai - luonnon, taiteen, tanssin ja tyttären lahjoineen! Täysi rikas päivä!

  VastaaPoista
 2. Marja-Leena, sunnuntai oli tosiaan kaikille aisteille! Tähän pimeimpään vuodenaikaan käyn eniten kulttuuritapahtumissa, hengenravintoa ja valoa! Mukavaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo tanssikuva on huikean hieno. Siinä on tanssin riemu.

  Yhdessä vietetty aika on niin arvokasta. Ja on kivaa, kun on joku yhteinen harrastus. Me käymme tyttären kanssa paljon teatterissa, tosin tämä syksy on ollut niin kiireinen, että rakas harrastus on vähän jäänyt.

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar, niin äiti-tytär-hetket ovat tärkeitä ja hienoja ja olen niistä onnellinen.

  VastaaPoista
 5. Leena, you have some beautiful photos on your blog. Thank you for stopping by mine today. Have a good day.

  VastaaPoista